Boekingsmogelijkheden

Organisatie

Bij het organiseren van een diner, feest of ander evenement komt er al genoeg op u af om alles goed en vloeiend te laten verlopen. Dan is het belangrijk en prettig te weten dat de livemuziek goed aansluit op uw verwachtingen.

Passende suggestie

Ik kan u daarbij helpen, want ik heb de ervaring, kennis en mogelijkheden in huis om voor u een passende suggestie te doen. Zo heb ik de muziek verzorgd voor: "Huwelijksdiners/feesten, recepties voor bedrijven en particulieren, bedrijfsopeningen, bijzondere evenementen voor 3000 man publiek maar ook informele borrels, verjaardagen en nog veel meer.

Jazz/blues/easy listening muziek

Bent u een liefhebber van lekker in het gehoor liggende jazz/blues/easy listening muziek, dan kan ik dat als pianist verzorgen maar ook als swingend Trio, met als bezetting: piano – bas - drums. Ik heb jaren lang ervaring in de jazz/blues muziek en reeds met menig bekend jazz/blues musicus gewerkt.

Boekingsmogelijkheden

U kunt mij boeken als Pianist maar ook als Duo, Trio of Orkest incl. zanger of zangeres. Ik stel heel graag met u een muzikaal menu samen, zodat dit precies op uw wensen aansluit.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie, op de contactpagina staan mijn gegevens en u kunt daar een online formulier invullen.