achtergrond
De muzieksleutelnaar sfeer op niveau

Privacybeleid Rob Franken

Versie 0.1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 23 maart 2015.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Rob Franken. U dient zich ervan bewust te zijn dat Rob Franken niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Rob Franken respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Auteursrecht

Deze website, het ontwerp, de teksten, ‘content’, logo's, afbeeldingen, video's en de wijze van samenstelling vallen onder het auteursrecht van Rob Franken. Als gebruik wordt gemaakt van materiaal waarop derden rechthebbende zijn, zijn daar afspraken over gemaakt.

Het is ten strengste verboden materiaal van deze website te verveelvoudigen, te (her)publiceren, kopiëren, distribueren, te wijzigen, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Rob Franken.